e-Cigaret

Som med almindelige cigaretter findes der et utal af e Cigaretter, feks er den populære engangs e Cigaret en god start til dem som er usikre på om e Cigaretter er noget for dem.e Cigaretnews 15

Vælger man at blive e Cigaret bruger er der mange spændende flotte design at vælge mellem, den mest solgte e Cigaret er ego-t den er pris venlig har kraftigt batteri og så har den et tanksystem som er enkelt at påfylde, alt i alt får du et smukt og stabilt produkt til en super pris.

En anden bedst sælger er ego-T Biansi e Cigaretten, også denne har et lækkert design og er af høj kvalitet, tanksystemet er ligeledes nemt og enkelt at bruge, kan varmt anbefale denne e Cigaret til de kvalitetsbevidste forbruger.

ego-T CE4 e Cigaretten har et super eksklusivt design med en flot cartomizer, hvilket gør den meget populær hos succesfulde folk. Cartomizeren har en kapacitet på 1,6 ml med minimum og maximum markering hvilket gør, at den er nem at påfylde.

Er man en rigtig e Cigaret forbruger og kan lide elektronik, er det vær at tage et kig på ego-T LCD e Cigaretten, den er så gennemført i sine detaljer feks. har den et flot blåt LCD display, her kan man se hvor meget batteri niveau der er tilbage samt se, hvor mange hvæs man har taget siden den sidste opladning.

Det gode ved e Cigaret er at de kan nydes af alle, uanset om man er ryger eller ikke ryger, da der findes masser af lækre eksotiske smags varianter samt almindelig tobak smag, alle smage kan fås med eller uden nikotin, vælger man med nikotin fås de i styrkerne 12 Mg – 18 Mg og 24 Mg.

Man kan også vælge at gøre dem endnu mildere ved at blande dem med nikotinfri e Juice.

Dem som vælger e Juice uden nikotin kan vælge samme smage som hvis der er nikotin og dermed også få de samme fantastiske smags og rygeoplevelser ved at nyde en e Cigaret.

Husk at e-Cigaretter skal være en nydelse og ikke en last.e Cigaretnews 7

Powered by WordPress | Designed by: best suv | Thanks to toyota suv, infiniti suv and lexus suv